31,5 miljoonan dollarin Satoshi-Era-Bitcoin voi olla myynnissä

Satoshin aikakauden bitcoin on yhdistetty kahteen irtolompakkoon, joilla on yhteensä 2050 BTC, arvo 31,5 miljoonaa dollaria.

Yhdistyminen voi olla edeltäjä näille vuosikymmenen ikäisille kolikoille, joita myydään markkinoilla.

2050 BTC: n irtotavaramyynti ja lisääntyvä kaivosmiehen ulosvirta pörssiin voi aiheuttaa merkittävän bitcoin-hinnan laskun

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram- ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Salausmarkkinoiden vaihto alas

Pari konsolidoitua irtotavarana olevaa Bitcoin (BTC) -summaa, joiden arvo on 31,5 miljoonaa dollaria, koskemattomana kymmenen vuoden ajan, voidaan pian myydä markkinoilla, kun nykyiset hintavoitot jatkuvat.

Satoshin aikakauden BTC-liikkeet herättävät usein huomattavaa huomiota salaustilassa. Yleensä keskitytään yleensä selvittämään, ovatko kolikot osa Bitcoinin luojan Patoshi-mallissa louhimaa varastoa .

2050 BTC: tä pian markkinoilla?

Tweeting 9. marraskuuta, Bitcoin-analyytikko @murphsicles paljasti 1000 BTC: n (~ 15,5 miljoonaa dollaria) yhdistämisen osoitteista, joilla on vuosikymmeniä vanhoja lohkopalkintoja. Tiedot blockchain.com osoittavat roll-up 50 BTC Coinbase palkintoja 20 eri osoitteita.

Ennen ensimmäistä Bitcoinin puolittumista vuonna 2012 kaivostyöläiset ansaitsivat 50 BTC: tä palkkiona tapahtumalohkon onnistuneesta louhinnasta.

Kuten alla olevasta kuvasta nähdään, koontiversiosta vastaava yksikkö on jakanut myös 1000 BTC-varaston natiiviksi bech32 SegWit -osoitteeksi.

Satoshin aikakauden Bitcoin liikkeellä?

1000 BTC-eräkokoelma on toinen tällaisista liikkeistä alle viikossa. Aikaisemmin marraskuussa toinen erä Satoshi-aikakauden kolikkopalkkioita 21 osoitteesta siirrettiin myös konsolidoituun 1050 BTC (~ 16 miljoonaa dollaria) varastoon.

1050 BTC-kartalla on ainutlaatuinen osoitteen laatu Patoshi-kuviosta. Yhtä merkittävä on se, että sama osoite esiintyy myös 1,1 miljoonassa BTC Tulip Trust -asiakirjassa.