Bitcoin Cash, Polkadot, FTX Token Price Analysis: 5. januar

Noen få av markedets altcoins som Polkadot og FTX Token steg til rekordnivåer de siste handelssesjonene, mens Bitcoin Cash registrerte en korreksjon, en som så prisen bevege seg mot $ 415-merket.

Bitcoin Cash [BCH]

Kilde: BCH / USD, TradingView

En titt på Bitcoin Cashs 4-timers diagram viste at kryptovalutaen noterte en mindre korreksjon etter at prisen klatret så høyt som $ 467,76, et nivå som ikke er sett siden februar 2020. Mens BCH har vært i det grønne det siste døgnet, har visse indikatorer signaliserte at korreksjonen også kunne strekke seg over de neste handelssesjonene.

MACD noterte en bearish crossover mens histogrammet også registrerte bearish bevegelse.

Til slutt beveget Awesome Oscillators røde søyler seg mot null, et tegn på at prisen virkelig var baisse. Støtten på $ 368,28 kan gi prislindring hvis de går lavere på hitlistene.

Polkadot [DOT]

Kilde: DOT / USD, TradingView

Polkadots pris steg i været i begynnelsen av 2021. Faktisk økte DOT de siste sju dagene med over 46%, og tilførte en monstrøs 3,63 milliarder dollar til verdien, og tok den totale markedsverdi til 8,29 milliarder dollar. Det er tydelig at Bitcoin’s bull run har vært ganske gunstig for DOTs bevegelse. Bølgen de siste par ukene har også blitt styrket av Binances beslutning om å finansiere prosjekter til en verdi av 10 millioner dollar på Polkadots nettverk.

Etter å ha snappet en heltidshøyde på $ 10,5 bare i går, ble prisen avkjølt og handlet nær sin støtte til $ 8,97. Kortsiktige utsikter kan føre til at prisen fortsetter å konsolidere seg mellom den nåværende kanalen.

Relativ styrkeindeks beveget seg mot den nøytrale sonen etter handel i det overkjøpte området. Dette antydet at prisen mistet dampen og den bullish momentum avtok.

Selv om On Balance Volume var i det høyere territoriet, pekte det sørover, et tegn på at det kunne bevege seg lavere og dra prisene sammen med det.

FTX Token [FTT]

Kilde: FTT / USD, TradingView

I likhet med konkurrenten Polkadot, har FTX Token også hatt en god start på januar da prisen steg med over 38% den siste uken. Rallyet presset FTT til rekordnivåer, med kryptovalutahandelen på en høyde på $ 7,9 i skrivende stund. Imidlertid kan en korreksjon være rett rundt hjørnet, avhengig av BTC og ETHs bevegelse fremover.

Chaikin Money Flow viste at kapitalinnstrømningen beveget seg i takt med prisøkningen. I løpet av de siste par dagene strømmet penger bort fra kryptovalutaen, noe som antydet en mulig tilbakeføring i prisene. Hvis prisene faller, kan support tilbys til $ 5,90.

Parabolic SARs prikkete markører var under lysestakene, noe som indikerer at prisen virkelig var bullish.