Fidelity Digital Assets Sitater Bitcoin Creator Satoshi Nakamoto i siste investeringstese

Fidelity Digital Assets (FDA) siterer Satoshi Nakamoto i sin siste rapport om investeringsoppgave.

Den oppgaven er en del av en serie av rapporter som undersøker perspektivene kjøre interesse og investeringer i Bitcoin

FDA er tilknyttet Fidelity gjennom morselskapet Fidelity Management & Research (FMR). Et av de største selskapene for finansielle tjenester i verden, Fidelity har anslagsvis verdipapirer på USD 7 billioner under forvaltning (AUM).

Bitcoin Trader kommenterer funnene sine, og sier at de har lært at investorer ser på bitcoin som en ambisjonslager av verdi, samtidig som de noterer den begrensede kunnskapen om det samme av interessenter.

I tillegg observerer FDA at den nåværende investorens „begrunnelse for å etablere eksponering nå“ er utarbeidet på grunn av en tro på at bitcoin „vil være et mye større marked hvis det blir brukt mye som en butikk med verdi i fremtiden.“

Denne optimistiske investoroppfatningen passer godt med et berømt Satoshis sitat som FDA inkluderer i denne bitcoin-investeringsoppgaven. Satoshi skrev:

Det kan være fornuftig bare å få noen i tilfelle den fanger opp.

Hvis nok mennesker tenker på samme måte, blir det en selvoppfyllende profeti

Nåværende investorer i bitcoin er håpefulle mynten til slutt vil nå målet om å bli en butikk med verdi til tross for aktuelle bekymringer for volatilitet.

Som investeringsoppgaven videre forklarer, over tid, bør „volatiliteten fortsette å synke i forhold til dagens nivåer etter hvert som fortellingene konvergerer.“

I mellomtiden tror investorer som er intervjuet av FDA som en del av denne oppgaven, den neste bølgen av bevissthet og adopsjon kan være drevet av eksterne faktorer, for eksempel enestående nivåer av intervensjon fra sentralbanker og myndigheter.

Langvarig medvind som kan gi drivstoff for adopsjon inkluderer bruk av bitcoin for å bevare rikdom midt i „langsom og jevn“ inflasjon og „overhengende generasjonsformueoverføring til tusenårige mennesker, som ser på bitcoin mer gunstig enn andre demografier.“